Skip to main content

Vikar Focus

SamFocus tilbyder socialfaglige vikarer indenfor beskæftigelsesområdet, det specialiserede voksenområde og børn og familieområdet, hvor der tilbydes sagsbehandling kombineret med/ eller særskilte beskæftigelsesrettet enkeltopgaver på sager/sagsstammer der er afstemt med den pågældende kommune.

Vores socialfaglige vikarer har relevant uddannelse, er opdateret på lovgivningen og har solid erhvervserfaring på tværs af områderne, som hurtigst muligt kan træde til. Vikarerne arbejder selvstændigt og er selvkørende allerede fra første dag. De er van til at arbejde struktureret og skaber hurtigt et overblik for deres arbejdsopgaver.

SamFocus tilbyder i samarbejde med den enkelte afdeling i forvaltningen at skræddersy alle typer af opgaver, som den pågældende forvaltning skulle have behov for, herunder mindre omfattende, såvel som omfattende opgaver. Der kan være tale om særskilte enkeltopgaver, såvel som sagstammer. Vi tilbyder vikarer som er fleksible, og som kan opstarte med kort varsel på tværs af alle målgrupper i forvaltningen. De arbejder effektivt, og kan indgå socialt i teamet og samarbejde med relevante samarbejdspartnere. De tilbyder ligeledes høje faglige dokumentationsevner. Vores socialfaglige vikarer stiller sine kompetencer til rådighed på tværs af landet.

Vi står klar til alt hjælpe dig i gang med et forløb.